Inloggen

Hooray to the crazy ones!

The ones who see things differently

Bij 21Talent zijn we misschien wel een beetje gek. Wij denken namelijk dat we het onderwijs kunnen verbeteren. Mensen om ons heen verzamelen die net even anders denken. Die een idee hebben hoe het onderwijs beter kan. Mensen die nu wellicht een hele andere functie bekleden. Bij 21Talent denken we zelfs dat we het onderwijs voor een bredere doelgroep aantrekkelijker kunnen maken. Bij 21Talent zijn we inderdaad een beetje gek. Of geniaal.... Vaak zijn dit ook de mensen die een verandering teweeg brengen. 

Bent u klaar voor verandering?

Hoe dan?

21Talent richt zich expliciet niet op het heen en weer schuiven van docenten van de ene naar de andere school voor hele hoge commissies. Dit lost het lerarentekort niet op maar verschuift alleen het probleem. Wij gaan ons juist richten op onontdekt onderwijstalent, onderwijstalent dat is weggegaan uit het onderwijs en onderwijstalent dat meer wil dan alleen voor de klas staan (en die op het punt staan om uit het onderwijs te gaan). Dit doen we op een eigenwijze manier waarbij eerlijkheid, vrijheid, rebels zijn en een beetje brutaal (met het hart op de juiste plek) centraal staan. Door middel van training, begeleiding en nog 1001 ideeën maken we het onderwijs aantrekkelijk(er) voor een grotere doelgroep. 

Bij 21Talent altijd:

Bij 21Talent hebben we een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden zijn heel belangrijk voor ons en altijd terug te vinden in onze werkzaamheden en diensten. Al onze medewerkers toetsen wij ook op deze kernwaarden. Bij 21Talent staan we dan ook voor eerlijke tarieven, brutale campagnes en zijn we met trots die rebellenclub die het net even anders doet. Schrik dus niet als we in alle eerlijkheid vertellen wat beter kan. Dit komt wellicht wat brutaal over maar weet dat we het onderwijshart op de juiste plaats hebben.

Diensten

21Talent biedt verschillende diensten aan op het gebied van personeel. Samen met u kunnen wij de werving en selectie van nieuw onderwijspersoneel verzorgen. Dit kunnen zij-instroom kandidaten of bevoegde leerkrachten zijn. Ook kunnen wij zorgdragen voor tijdelijke invulling van onderwijsuren bij bijvoorbeeld ziekte en uitval. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak via jimmy@21toolkit.nl of 036 52 97 386