21TechClub FlevoMeer Bibliotheek Urk

Inloggen

21TechClub FlevoMeer Bibliotheek Urk

Over de 21TechClub

In de 21TechClub komen de kinderen wekelijks bij elkaar. In een vaste groep, met vaste begeleiders. Hier werken zij samen aan een maandelijks thema rondom nieuwe technologie, programmeren, maker education en de 21e eeuwse vaardigheden. Op deze manier werken de kinderen op structurele basis, in een vertrouwde omgeving samen aan nieuwe vaardigheden. Vergelijk het met lid worden van een sportclub: voor een vast bedrag per maand leren kinderen op een vast wekelijks moment een sport. In de 21TechClub leren ze geen sport, maar de vaardigheden die ze in de nabije toekomst nodig hebben. Lees verder over de 21TechClub>>

Praktische info

21TechClub FlevoMeer Bibliotheek Urk

in de FlevoMeer Bibliotheek Urk (Singel 9b, Urk)

Vanaf 9 januari op woensdag van 16:00-17:00 uur (7+)

Kosten: €27,50 per maand*

Lid van de bibliotheek? Dan krijg je 10% korting.

LET OP: Momenteel hebben we nog niet genoeg aanmeldingen om door te gaan met de 21TechClub op deze locatie. Maar... Wat niet is, kan nog komen!
Zou u wel graag uw kind in willen schrijven voor de lessen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wanneer er dan genoeg inschrijvingen zijn, kunnen we alsnog van start en zullen we u daar meteen van op de hoogte stellen!

Eerst even meekijken?

Dat is uiteraard geen probleem (zolang de desbetreffende TechClub nog niet vol is), er mag zelfs meteen meegedaan worden! Het is dan met het oog op materialen wel handig dat we weten wie er komt. Meld uw kind(eren) daarom via het formulier hieronder aan. Wanneer u een bevestiging van ons krijgt, kunt u aangeven dat het om een proefles gaat.

Ja! Dit is leuk voor mijn kind!

Voer hier de volledige naam van uw kind in
(dd-mm-jjjj) 
Zie www.21tech.club/algemenevoorwaarden
Wij zullen u alleen benaderen voor 21TechClub gerelateerde zaken en uw gegevens zorgvuldig bewaren