21TechClub Almere Montessorischool

Inloggen

21TechClub Montessorischool Stad

De eerste 21TechClub was in Montessorischool Stad. In het nieuwe schooljaar gaan we hier dan ook met vol enthousiasme verder met de 21TechClub!

Over de 21TechClub

In de 21TechClub komen de kinderen wekelijks bij elkaar. In een vaste groep, met vaste begeleiders. Hier werken zij samen aan een maandelijks thema rondom nieuwe technologie, programmeren, maker education en de 21e eeuwse vaardigheden. Op deze manier werken de kinderen op structurele basis, in een vertrouwde omgeving samen aan nieuwe vaardigheden. Vergelijk het met lid worden van een sportclub: voor een vast bedrag per maand leren kinderen op een vast wekelijks moment een sport. In de 21TechClub leren ze geen sport, maar de vaardigheden die ze in de nabije toekomst nodig hebben. Lees verder over de 21TechClub>>

Locatie Montessorischool Stad

De 21TechClub in Montessorischool Stad is elke donderdagmiddag in de 21TechStudio op deze locatie. In de 21TechStudio zijn al diverse materialen aanwezig die we ook gebruiken in de 21TechClub. Daarnaast hebben we afspraken gemaakt met GO! Kinderopvang over het halen en brengen van de kinderen. Gaat uw kind op donderdag naar GO! de Keyzerskroon dan zorgen zij dat hij of zij aanwezig is bij de 21TechClub.

Praktische info

21TechClub Almere Stad

in de 21TechStudio in Montessorischool Stad (Randstad 22113-b, Almere-Stad)

We beginnen weer met de 21TechClub in Montessorischool Stad op donderdag 3 september!

Op donderdag van 15:15 tot 16:00 uur

21TechClub 4 - 6 jaar

Op donderdag vanaf 16:00 tot 17:00 uur

21TechClub 7+

Kosten

21TechClub 4 - 6 jaar €22,50 per maand

21TechClub 7+ €27,50 per maand

Meer informatie over het 21TechClub abonnement via 21techclub.nl/faq

Eerst even meekijken?

Dat is uiteraard geen probleem (zolang de desbetreffende TechClub nog niet vol is), er mag zelfs meteen meegedaan worden! Het is dan met het oog op materialen wel handig dat we weten wie er komt. Meld uw kind(eren) daarom via het formulier hieronder aan. Wanneer u een bevestiging van ons krijgt, kunt u aangeven dat het om een proefles gaat.

Aanmelden 21TechClub Montessorischool Stad

Voer hier de volledige naam van uw kind in
(dd-mm-jjjj) 
Zie www.21tech.club/algemenevoorwaarden
Wij zullen u alleen benaderen voor 21TechClub gerelateerde zaken en uw gegevens zorgvuldig bewaren