Inloggen

Rebels, eerlijk & brutaal met het hart op de juiste plaats

Eerlijk zijn

Met 21Talent willen we laten zien dat het oplossen van personele problemen in het onderwijs ook anders kan. 21Talent richt zich primair op onontdekte onderwijstalenten. Mensen die nu nog andere functies hebben, zoekende zijn naar een werkplek die voldoening geeft en toe zijn aan een andere uitdaging. Bij 21Talent staan we voor eerlijke recruitment. Wij hanteren eerlijke tarieven en leveren aantoonbare meerwaarde. Zowel voor het onderwijs, onze mensen als de leerlingen.  Eerlijk behoort tot de kernwaarden van 21Talent en zit in het dna van het bedrijf en onze mensen. 

Brutaal met het hart op de juiste plek

Bij eerlijkheid hoort ook af en toe de waarheid zeggen. Als je kijkt naar werving & selectie in het onderwijs dan gaat er een hoop mis. Bij 21Talent geloven we oprecht dat werving & selectie in het onderwijs beter kan. Wij schromen ook niet om onderwijsinstellingen eerlijk te vertellen wat er beter kan. Gevraagd en ongevraagd. Dit maakt ons wellicht een beetje brutaal. Maar dan wel brutaal met het hart op de juiste plek. Ook brutaal zijn hoort tot de kernwaarden van 21Talent. Daarom zijn we ook specifiek op zoek naar brutale mensen. Brutale mensen met het hart op de juiste plek zien namelijk wat er beter kan, zijn niet te beroerd om dit te vertellen en willen er ook alles aan doen om te zorgen dat het beter kan. Precies de instelling die volgens ons nodig.

Rebels zijn

We zijn graag een beetje rebels. Het liefst zijn we zo rebels mogelijk, waar het kan. Rebels zijn hoort bij de kernwaarden van 21Talent. Als je het anders wil doen dan de concurrentie dan moet je ook rebels zijn. Als je doet wat je altijd deed dan krijg je immers ook wat je altijd kreeg. Bij 21Talent krijg je dan ook meer dan dat je altijd kreeg.