21TechClub on tour

Inloggen

21TechClub on tour

Met de 21TechClub on tour brengen we de 21TechClub bij jou in de klas! De 21TechClub verzorgt lessen en workshops voor leerlingen van groep 1 tot en met 8 in het primair onderwijs en vanaf de eerste klas in het voortgezet onderwijs. Op maat gemaakt voor het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Van workshops van een uur, via lessenseries van 6 weken tot leerkrachtvervangend een aantal uur per week.

Workshops

21TechClub verzorgt diverse workshops op het gebied van wetenschap & techniek. Op een speelse manier maken leerlingen kennis met robotica, techniek, nieuwe technologie en robotica. De materialen die we gebruiken nodigen uit en maken nieuwsgierig. Zo hebben we wetenschap & techniek workshops met onder andere:

Dash & Dot

Dash is een robot die kinderen meteen aanspreekt. Door zijn kleur, aaibare uiterlijk en kenmerkende geluiden. Dash is echter meer dan een leuke gimmick. Met Dash leren kinderen de basisvaardigheden van programmeren en coderen, over computational thinking en de 21st century skills. Daarnaast kan Dash ingezet worden als middel om te koppelen met leerdoelen van de kernvakken. Voor veel kinderen is Dash ook een eerste kennismaking met robotica.

LEGO Education WeDo 2.0

Met LEGO Education WeDo 2.0 kunnen leerlingen eenvoudige modellen bouwen en deze programmeren via de computer of tablet. De set bestaat uit diverse onderdelen waaronder een motor, bewegingssensoren, kantelsensoren en de Lego Bluetooth hub. Met de WeDo software kunnen kinderen de modellen programmeren volgens het drag and drop principe. Behalve wetenschap & techniekonderwijs ook een introductie in het programmeren, de taal van de toekomst en computational thinking.

Lessenseries

Wat meer de diepte in met leerlingen? Werken aan concrete leerdoelen voor een vaste periode? Ook dat is mogelijk met de 21TechClub on tour. Bij 21TechClub beschikken we namelijk over diverse lessenseries op het gebied van wetenschap & techniek.

Dit zijn lessenseries van 4 tot en met zo'n tien weken per klas. Hierbij kunnen we gebruik maken van de materialen van de workshops of van wat er reeds aanwezig is op school. Tijdens de lessenseries werken we aan concrete leerdoelen op het gebied van wetenschap & techniek. Vaak gecombineerd met de kerndoelen of desgwenst aan een kosmisch thema.

Ook voor het voortgezet onderwijs hebben we diverse lessenseries op het gebied van wetenschap & techniek. Deze passen uitstekend binnen projectweken. Voor alles lessenseries geldt dat we deze in nauw overleg samenstellen en dat deze gegeven worden door ervaren begeleiders. Succes en plezier gegarandeert!

Leerkrachtvervangend

Op veel scholen, met name in de Randstad, is er nog steeds een tekort aan leerkrachten. Leerlingen worden verdeeld, part-time leerkrachten komen extra werken of er wordt gezocht naar een andere oplossing. 21TechClub on tour biedt graag die andere oplossing. Zo is het mogelijk om 21TechClub on tour op structurele basis in te zetten voor het opvullen van vrijgekomen onderwijsuren. Wij zullen dit invullen door middel van lessen op het gebied van wetenschap & techniek in combinatie met de huidige en toekomstige kerndoelen. 21TechClub regelt de lessen, materialen en juiste mensen. Voor eerlijke tarieven.

Graag denken we mee aan een passende oplossing. Dit doen wij reeds voor diverse scholen.

Ja, ik heb interesse in de 21TechClub on tour

Gegevens
Om welke school gaat het en in welke plaats is dit?
Indien u nog een toelichting wilt geven
Hierbij geef ik 21ToolKit toestemming om mij via de door mij opgegeven contactgegevens te benaderen