21TechClub de nieuwe bibliotheek

Inloggen

21TechClub de nieuwe bibliotheek

Over de 21TechClub

In de 21TechClub komen de kinderen wekelijks bij elkaar. In een vaste groep, met vaste begeleiders. Hier werken zij samen aan een maandelijks thema rondom nieuwe technologie, programmeren, maker education en de 21e eeuwse vaardigheden. Op deze manier werken de kinderen op structurele basis, in een vertrouwde omgeving samen aan nieuwe vaardigheden. Vergelijk het met lid worden van een sportclub: voor een vast bedrag per maand leren kinderen op een vast wekelijks moment een sport. In de 21TechClub leren ze geen sport, maar de vaardigheden die ze in de nabije toekomst nodig hebben. Lees verder over de 21TechClub>>

Nieuwe locatie!

In samenwerking met de nieuwe bibliotheek starten we na de zomervakantie, op zaterdag 8 september 2018, met de 21TechClub in de nieuwe bibliotheek in Almere Stad. 

De ouders even boodschappen doen of op het terras. De kids spelenderwijs aan de slag met de vaardigheden van de toekomst.

Goede deal toch?

Praktische info

21TechClub de nieuwe bibliotheek

in de nieuwe bibliotheek Almere Stad (Stadhuisplein 101,  Almere-Stad)

Op zaterdag 12:00 - 13:00 uur (7+)

Op zaterdag 13:15 - 14:15 uur (7+)

21TechClub 7+ €27,50 per maand*

Lid van de bibliotheek? Dan krijg je 10% korting.

Eerst even meekijken?

Dat is uiteraard geen probleem (zolang de desbetreffende TechClub nog niet vol is), er mag zelfs meteen meegedaan worden! Het is dan met het oog op materialen wel handig dat we weten wie er komt. Meld uw kind(eren) daarom via het formulier hieronder aan. Wanneer u een bevestiging van ons krijgt, kunt u aangeven dat het om een proefles gaat.

Aanmelden 21TechClub de nieuwe bibliotheek

Voer hier de volledige naam van uw kind in
(dd-mm-jjjj) 
Zie www.21tech.club/algemenevoorwaarden
Wij zullen u alleen benaderen voor 21TechClub gerelateerde zaken en uw gegevens zorgvuldig bewaren